Wonen met service en zorg.

In Sans Souci heeft u de keuze uit twee- of enkele driekamerappartementen. Alle appartementen op de verdiepingen zijn voorzien van een balkon, behalve op het noorden. Op de parterre hebben de appartementen een zogenaamd ‘Frans balkon’. Elk appartement heeft een ruime berging op de gang. Te koop staande appartementen kunt u vinden op de website www.funda.nl of bij de makelaars in Castricum.

Eén van onze pluspunten is de aanwezigheid van 24-uurs alarmopvolging. Onze huismeester zorgt buiten en binnen voor het schoonhouden van het gebouw. Tevens kan de huismeester kleine klusjes voor u doen tegen betaling, die per 10 minuten afgerekend worden. In de zeer ruime fietsenstalling op de begane grond is ruimte voor boosters inclusief oplaadpunten.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om ondersteuning te krijgen zodat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Heeft u behoefte aan extra zorg na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, dan kunt u met thuiszorgorganisatie AristoZorg een zorgplan opstellen (zie verder onder Zorg).

Image module