Faciliteiten

KELDER EN BEGANE GROND

Direct achter de centrale toegangsdeur, die alleen door bewoners met een tag te openen is, vind je de “kelder”. Via een automatische tussendeur kom je in de hal die toegang geeft tot de 2 liften, de fietsenstalling en de mileustraat.

Op de begane grond zijn appartementen en bergingen, de liften, de toegangsdeur naar het trappenhuis, een van de 2 logeerkamers en de kamer en het kantoor van Aristo wijk/thuiszorg. In het verlengde van de begane grond zijn de diverse kantoren, de keuken, de recreatieruimte, de koffiekamer en de toiletten.

In de hal van de begane grond hangt een AED apparaat.

De liften zijn voorzien van een alarmsysteem. Mocht er ooit een storing optreden, en men bevindt zich in de lift, dan zal men nooit lang in de lift opgesloten blijven.

Sans Souci heeft camerabewaking. Een VvE mag videobewaking instellen, maar dan moet wel aan de voorwaarden zijn voldaan die door de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) worden gesteld. Wij voldoen aan deze eisen. De voornaamste reden is om de veiligheid en bescherming van personen en goederen te waarborgen. De inbreuk op de privacy is zo klein mogelijk. Alle eigenaren en bewoners moeten op de hoogte zijn van de bewaking. De camera’s mogen niet in de woningen of op de openbare weg filmen.

Image module
Image module
Image module

RECEPTIE/HUISMEESTERSCHAP

Op de begane grond bevindt zich de receptie. Dit is het kloppend hart van Sans Souci. U kunt daar terecht met uw vragen, de reservering van de logeerkamers, de aanvraag voor sleutels, kopiëren en heel veel andere nuttige zaken. Ook als er gebreken of storingen in uw appartement zijn kunt u het hier melden.

De verbouwingen worden geregeld in samenwerking met Tinie Woning van de receptie.

De receptie is van maandag tot en met donderdag aanwezig.

De receptioniste werkt al jarenlang bij Sans Souci en is van alle ins en outs op de hoogte. Zij regelt ook de ontvangst van de leveranciers. Ook regelt ze de gang van zaken rondom en binnen het complex, bijvoorbeeld de verhuizingen. Indien nodig komt ze ook kleine klusjes tegen een geringe vergoeding doen. Kortweg gezegd; een duizendpoot.

AFVAL

Ons huisafval komt in de rolcontainer in de afvalruimte van Sans Souci. Ook kan hiervoor gebruik worden gemaakt van de stortkokers in de gang, gebruik hiervoor stevige niet al te grote, dichtgeknoopte afvalzakjes. Er is een aparte rolcontainer voor het papier. Batterijen, lampen, oud ijzer en cartridges kunnen in de milieustraat gebracht worden.

Plastic, glas, klein elektrische apparaten en kleding worden gescheiden en bewoners zorgen zelf voor dat dit wordt gebracht naar de stortplaats op het parkeerterrein van Geesterduin.

Meubels, witgoed e.d. worden naar de milieustraat van de Gemeente gebracht.

LOGEERKAMERS

Voor gasten / logees zijn er 2 logeerunits beschikbaar die je tegen een vergoeding via de receptie kunt huren. De logeerunits zijn voorzien van 2 of 3 eenpersoonsbedden en een toilet en douche. Frisgewassen beddengoed zijn aanwezig in de logeerkamers. Hiervoor kunt u betreffende formulieren ingevuld bij de receptie afgeven.

Image module